O le a le mataupu faavae o masini faʻapipiʻi papa

O le gaosiga o fualaau o se faiga taua i le falema'i ma nutraceutical alamanuia e mana'omia ai le sa'o ma le lelei. O se tasi o matafaioi taua i lenei faagasologa o loo faatinoina elolomi laupapa. Latou te nafa ma le fa'apipi'iina o mea e fa'agata i totonu o papama'a mautu e tutusa le lapopo'a ma le mamafa. Mo tagata gaosi oloa o loʻo taumafai e faʻamalieina a latou faʻagasologa o le gaosiga o laupepa, e taua tele le malamalama i vaega autu ma taʻiala galue o se lomitusi papalama.

Muamua la, o le masini lomitusi e aofia ai vaega autu nei e galulue faʻatasi e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o le laulau.

Hopper: O le hopper o le mea muamua lea mo mea pauta. Na te uuina mea mata ma fafaga i totonu o le vaega oomi o le masini.

Fafaga: O le fafaga e nafa ma le felauaiga faifaipea o mea pauta i le sone oomi. E fa'amautinoaina le tufatufaina tutusa o mea mata, lea e mana'omia mo le ausiaina o le tulaga lelei o le laulau.

Limu ma Ulu Mumu Tusi: Limu ma ulu mamafa o vaega autu ia o le fausiaina o papa. O le limu e faʻamalamalamaina le foliga ma le lapopoa o le laulau, aʻo faʻaaogaina e le ulu mamafa le mamafa e faʻapipiʻi ai mea i totonu o le lua.

Sone fa'apipi'i: O le vaega lea o lo'o fa'atupuina ai le fa'amalosi moni o le pauta. E manaʻomia le faʻaogaina o le maualuga o le mamafa e faʻaliliu ai mea i totonu o se laulau malo.

Ejector Mechanism: O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le laulau, e faʻamalolo e le ejector mechanism mai le sone faʻamalosi ma faʻafeiloaʻi i le isi laasaga o le gaosiga o gaioiga.

Masini Oomi Laupapa

E taua foi le faamanatu atu ia te oe o le matou kamupani o loʻo gaosia foi masini masini komepiuta, faʻamolemole kiliki i luga o le tusiga o loʻo i lalo e ulufale ai i le itulau o oloa mo nisi mea.

LQ-ZP Automatic Rotary Tablet Pressing Machine

O lenei masini ose masini lomitusi otometi fa'aauau mo le oomiina o mea mata'utia i totonu o papa. O loʻo faʻaaogaina le masini faʻapipiʻi papamaʻa Rotary i falemaʻi vailaʻau ma faʻapea foʻi i vailaʻau, meaʻai, eletise, palasitika ma metallurgical industryes.O loʻo tuʻuina uma le pule ma masini i le tasi itu o le masini, ina ia faigofie ona faʻaogaina. O loʻo aofia ai se vaega o le puipuiga o le mamafa i totonu o le faiga e aloese ai mai le faʻaleagaina o tuʻi ma mea faigaluega, pe a tupu tele le mamafa. O le faʻaogaina o le anufe o le masini e faʻaaogaina atoa le faʻapipiʻiina o le suauʻu-faʻatofu lubrication ma le umi o le tautua-ola, puipuia le faʻaleagaina o le satauro.

Seʻi o tatou vaʻavaʻai i taʻiala galue o masini lomitusi, o loʻo faʻaogatotonu i le faʻaogaina o le faʻagasologa ma le faʻatonutonuina o taʻiala eseese e faʻamautinoa ai le gaosiga o laupepa maualuga.

O lomitusi e galue e ala i le faaliliuina o mea e fai ai pauta i papamaa e ala i se faasologa o faiga faainisinia ma faagaoioia ma le faaeteete. O nei masini ua mamanuina e faʻaoga maualuga le mamafa i le pauta meaʻai ma faʻapipiʻi i le foliga e manaʻomia. E tatau i tagata gaosi oloa ona mafaufau i nei ta'iala pe a su'esu'eina le gafatia o masini lomitusi eseese.

Fa'atasi ai ma le fa'atonutonuina o le malosi fa'amalosi, o lo'o fa'aogaina e le lomitusi papalama se malosi fa'apitoa e fa'apipi'i ai se mea pauta i totonu o se laulau. Ole malosi e pulea ma fetuutuuna'i le malosi fa'amalosi e taua tele i le ausiaina o le tulaga lelei ole laulau ma puipuia fa'afitauli e pei o le tapuni po'o le lamination.

Le loloto o le faʻatumu ma le lelei pulea: O le loloto o le faʻatumu o le laulau ma le mamafa o mea taua ia e manaʻomia ona mataʻituina ma pulea lelei. O masini lomitusi e tatau ona faʻapipiʻiina i masini talafeagai e faʻamautinoa ai o loʻo faʻatumu papa taʻitasi i le loloto saʻo ma fua i le aofaʻi manaʻomia.

Saosaoa ma lelei: O le saoasaoa o loʻo galue ai le lomitusi papalama e iai sona aafiaga tuusaʻo i le gaosiga. E tatau i tagata gaosi oloa ona mafaufau i le lelei ma le saoasaoa gafatia o le masini e faʻafetaui ai manaʻoga gaosiga.

Molds and changeovers: O le mafaia ona sui limu ma fetuutuunai le masini e fetaui ma lapopoa eseese ma foliga o se mataupu faavae taua. Fetuuna'i i limu ma suiga gafatia e mafai ai e le gaosi oloa ona fetuunai i manaoga eseese gaosiga.

Mataʻituina ma faʻamautinoaga lelei: O lomitusi papalama e tatau ona i ai le mataʻituina ma le faʻamautinoaina o uiga lelei na maua ma foia soʻo se faʻafitauli i le faiga o le fetaomi, e faʻamautinoa ai o loʻo ausia e papamaʻa tulaga manaʻomia.

I se faapuupuuga, o se malamalama sili atu i mataupu faavae ma le aʻoaʻoina e uiga i vaega autu o le lomitusi papalama ina ia sili atu ona tuʻuina i le gaosiga ma le faʻaogaina o le lomitusi papalama, pe afai ei ai ni ou manaʻoga e uiga i le lomitusi papalama poʻo mataupu faʻapitoa, faʻamolemolefaafesootai matoui le taimi, o le a matou maua se aufaigaluega faʻapolofesa e tali au fesili e uiga i lomitusi papalama ma fautuaina le faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai mo oe, ua matou faʻatau atu i le lalolagi atoa mo le tele o tausaga, ou te talitonu oa matou oloa ma auaunaga o le a faʻamalieina ai oe.


Taimi meli: Iuni-12-2024